Det finns flera anledningar till att du ska välja mig. Läs min story så kommer du föstå.
Jay fotograf canvasJag älskar att använda min kamera. Redan vid tidig barndom va jag fascinerad av att en bild kunde betyda så mycket, även om fotografiet va 20 år gammalt. Att lära känna nya människor är min vardag och jag älskar det. Alla är unika och vi har alltid något vi kan lära oss av varandra. För mig är det viktigt att jag lära känna er för att kunna leverera över er förväntan. Jag har arbetat som fotograf i sju år men i jämförelse till mina kollegor tar jag inte emot uppdrag i hela Sverige utan endast i Växjö och omnejd, och det är även anledningen till att jag har en undersida med mina kollegor. Om du bor i en annan stad så kan du förmodligen hitta en fotograf som är mer än villig att hjälpa dig.

Förutom att leverera enastående bilder älskar jag att resa. I snitt reser jag utomlands 4-7 gånger om året. Varje resa får mig att utvecklas genom att ta del av en ny kultur som kan få mig att växa som person. Senaste destination va ett bröllop i. Jag agerade inte som fotograf men hon som gjorde det lyckades verkligen bevara deras saga genom fantastiska och färglada bilder. Dykning ser jag som min meditiation för att även tillåta kroppen att återhämta sig av oregelbundna arbetstider.

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att skicka ett mejl till mig. Jag svarar betydligt snabbare på mejl än telefonsamtal, speciellt om jag är upptagen med ett fotouppdrag.

Hör gärna av dig för mer information och prisuppgifter.

Hälsningar
/ Jay

Jga syns även hos:
fotobloggar.nu